Werken bij Haystaq is elke dag opnieuw een feestje. Dat kan natuurlijk ook niet anders met een team bomvol enthousiaste, leuke testcollega’s. Zo ook collega Ruud Meeuwsen. Inmiddels is hij 5 jaar in dienst bij Haystaq en dat met heel veel werkplezier. Hieronder lees je wat Ruud zelf de afgelopen jaren heeft ervaren: 

Time flies when you’re having fun

Het cliché is weer eens waarheid gebleken. Vijf jaar geleden besloot ik één van de grote consultancy clubs te verlaten voor een kleiner bedrijf.

Mijn eerste werkdag bleek gelijk de start te zijn van het jaarlijkse Haystaq weekend, waar we met alle collega’s een weekend de hort op gaan, en een mooie balans van activiteit en vermaak opzoeken.

Daar bleek dat mijn eerste indruk juist was geweest. Haystaq is een hechte club met gezellige collega’s, waar op niveau mee gespard kan worden over testzaken, Monopoly, en een oneindige hoeveelheid andere zinnige en minder zinnige onderwerpen.

Omdat we bij verschillende klanten zitten, is het natuurlijk gezellig om bij te kletsen tijdens de verschillende activiteiten die door het jaar heen georganiseerd worden.

En natuurlijk ook voorafgaand aan de maandelijkse Test Talk, waar we met zijn allen lekker de diepte ingaan met een test-gerelateerd onderwerp, voorgezeten door één of meer collega’s.

Naast top collega’s, hebben we ook nog eens top klanten, waar ik de afgelopen jaren aan uitdagende projecten heb mogen werken.

Op dus naar de tien jaar!