Experts in testautomatisering

Welkom bij Haystaq, hét jonge en dynamische bedrijf gespecialiseerd in testautomatisering. Dankzij ons team, dat continue blijft groeien, hebben we alle expertise in huis. Toch kunnen we altijd nog meer kennis gebruiken. Daarom zijn we op zoek naar jou! Een gepassioneerde agile tester met uitgebreide ervaring in het automatisch testen van software. Wie weet help jij met jouw kennis straks ook verschillende bedrijven met veranderingen met de hulp van testautomatisering.

Het testen van software automatiseren kan verschillende vragen bij bedrijven oproepen. Als echte test-enthousiasteling help jij daarom onze klanten onder meer bij het bepalen van een teststrategie, de implementatie en het selecteren van de beste tools. Daarnaast sta je voor ze klaar om ze gedurende het hele proces te begeleiden.

Met de hulp van testautomatisering kunnen bedrijven onder andere de marktintroductietijd verkorten en de kwaliteit van de software verhogen. Hierdoor kan de business continuïteit gegarandeerd worden en dat is waar het uiteindelijk om draait. Beschik jij over de echte Haystaq-mentaliteit, dan is goed niet goed genoeg, maar ga je voor perfectie. Verder vind je het van belang dat het geautomatiseerd testen, stabiel. toekomstbestendig en schaalbaar is.

Samenwerken met
het Haystaq team

Als je deel uitmaakt van het Haystaq team, is het belangrijk om te weten dat onze klanten meer doen dan 'alleen het inhuren van een externe kracht'. Zo helpen we bedrijven namelijk ook met:

  • Het opstellen van een business case
  • De inbedding in hun organisatie 
  • Het selecteren van de juiste tooling
  • Het maken en automatiseren van scripts 

Als Agile Tester bij Haystaq help je diverse organisaties met verandering, leer je de valkuilen die hierbij horen kennen en bescherm je de klant hiertegen. Dit wil zeggen dat je ondersteunt op elk gewenst niveau. Unittesten, acceptatietesten of performance testen, jij deinst er niet voor terug. Onze testen worden steeds intelligenter, waardoor onze testcycli steeds nauwkeuriger worden. Hoe tof is het om daar deel van uit te maken?!

Word jij onze
nieuwe agile tester?

Vind jij het ook heerlijk om vol passie met je vak bezig te zijn? In dat geval pas je perfect in het team van Haystaq! De mens staat bij ons centraal en dat zie je mooi terug in de open-huiskamer-sfeer binnen de organisatie.

We hebben dan ook een prettige bedrijfscultuur én bieden je de ruimte om je continue persoonlijk te blijven ontwikkelen. Voeg hier een flinke dosis essentiële secundaire arbeidsvoorwaarden - lees bedrijfsuitjes - aan toe en voilà; Haystaq.

Wil jij ook onderdeel zijn van zo'n leuke club en word jij warm van uitdagende opdrachten bij topklanten? Dat begrijpen wij maar al te goed. Wie weet heb jij straks de leukste collega's van Nederland!

 

Ja, ik ben jullie nieuwe collega!