Experts in testautomatisering

Wij zijn Haystaq, dé toplocatie voor testtalent! Als jong en dynamisch bedrijf vol passie hebben we ons gespecialiseerd in het automatisch testen van software. Samen met ons enthousiaste team, dat continue blijft groeien, hebben we alle kennis in huis. Uiteraard zou Haystaq Haystaq niet zijn zonder een beetje (lees heel veel) ambitie en dus blijven we graag doorgroeien. Daarom zijn we op zoek naar jou! Een Automation Tester die houdt van zijn vak en alles - of in ieder geval bijna alles - weet van testautomatisering. Wie weet ben jij straks de gelukkige die zijn kennis deelt en zo diverse bedrijven helpt met het doorvoeren van veranderingen door middel van geautomatiseerd software testen!

Bij klanten kan testautomatisering veel vragen oproepen. Als echt testtalent weet jij gelukkig als geen ander hoe je daar mee om moet gaan. Jij ondersteunt hen dan ook bij het bepalen van een teststrategie, het implementeren hiervan en je maakt voor hen een selectie van de beste tools. Bovendien sta je gedurende het hele proces voor hem klaar om ze te begeleiden.

Het geautomatiseerd testen van software draagt bij aan de business continuïteit. Het verkort bijvoorbeeld de marktintroductie tijd en het continue testen zorgt ervoor dat de software van hoge kwaliteit is. Door dit voor onze klanten te bewerkstelligen, voegen we écht waarde toe. Is dat niet wat iedereen wilt? Vast wel als je over de Haystaq-mentaliteit beschikt! Verder vind je goed niet goed genoeg en ga je altijd nét een stapje verder om iets perfect te maken. Vind jij daarnaast dat testautomatisering stabiel, schaalbaar en toekomstbestendig moet zijn? Top, dan pas je namelijk perfect in ons team!

Samenwerken met
het Haystaq team

Wil je deel uitmaken van Haystaq, dan is het goed om te weten dat onze klanten niet enkel en alleen 'een externe kracht inhuren'. Wij bieden namelijk ook hulp bij:

  • Het opstellen van een business case
  • De inbedding in hun organisatie 
  • De juiste tools selecteren
  • Scripts maken en automatiseren 

Wil jij het Haystaq team versterken als Automation Tester? In dat geval staan er top werkzaamheden op je te wachten! Zo begeleid je bedrijven bij de veranderingen die mogelijk worden gemaakt door testautomatisering en leer je te herkennen welke valkuilen hierbij komen kijken, zodat je klanten in de toekomst hiertegen kunt beschermen. Kortom: je ondersteunt klanten op elk gewenst niveau. Of het nu gaat om unittesten, performance testen of acceptatietesten, jij weet exact wat je te doen staat. De intelligentie van onze testen wordt steeds hoger en dus worden onze testcycli steeds nauwkeuriger. Hoe tof is het om daar dag in dag uit deel van uit te maken?!

Word jij onze nieuwe
Automation Tester?

Krijg jij ook zoveel energie door elke dag vol passie met je vak bezig te zijn? Dat gevoel hebben wij dus ook! Bovendien staat bij Haystaq de mens centraal in de organisatie. Hierdoor creëren we echt een open-huiskamer-sfeer.

We willen je graag op je gemak stellen en je zult dan ook merken dat je je door onze bedrijfscultuur meteen thuis voelt. Daarnaast vinden we het belangrijk dat je de ruimte krijgt om jezelf volop te blijven ontwikkelen. Dit, in combinatie met een gezonde dosis essentiële secundaire arbeidsvoorwaarden - lees bedrijfsuitjes - maakt Haystaq.

Ook onderdeel uitmaken van onze leuke club en je bezighouden met uitdagende opdrachten bij topklanten? Laten we dan kennismaken en wie weet heb jij straks de leukste collega's van Nederland!

 

Ja, ik ben jullie nieuwe collega!