Voor een beetje sociaal contact moeten we het tegenwoordig vooral hebben van online-meetings. Ondanks dat de collega’s van Haystaq het fijn vinden om elkaar zo te ontmoeten, werd het toch weer een keertje tijd om fysiek samen te komen. Daarom hebben we afgelopen zaterdag, geheel coronaproof (en op 1,8 meter afstand 😉), al solex rijdend een puzzeltocht gemaakt langs de Maas.

We zijn niet vies van een beetje competitie en dus gingen we opgedeeld in verschillende teams de strijd met elkaar aan. En een strijd werd het. Naast dat we lol hadden om op de solex rond te touren, moesten we natuurlijk ook nog bewijzen dat we alle punten van de route voorbij waren gekomen. Hoewel team 1 zijn best had gedaan, was team 2 toch wat nauwkeuriger en sneller en daarom stond hen een leuke verrassing te wachten. Uiteraard was er voor de net-geen-winnaars een troostprijs. We zijn de beroerdste niet 😉. Al met al was het een enorm geslaagde dag en genoot iedereen ervan om de bank en de keukentafel even te verruilen voor wat actie in de natuur. Voorlopig zullen we het weer moeten doen met elkaars online gezelschap.

Lijkt het jou wat om ook onderdeel te zijn van onze gezellige club? We zijn een dynamisch bedrijf met een open-huiskamer-sfeer en altijd op zoek naar uitdagende opdrachten bij topklanten. Ben jij de topper op het gebied van testautomatisering die we zoeken? Kom dan eens onze overheerlijke koffie proberen of plan een online meeting en wie weet heb jij straks de leukste collega’s van Nederland!