“Voel je thuis bij Haystaq.” Je ziet het vaak bij ons voorbij komen, maar het is dan ook echt waar: onze mensen staan voor ons centraal. De ontwikkeling van collega’s heeft een hoge prioriteit. Dit is uiteraard fijn voor de Haystaqers die al een poos met ons meedraaien, maar misschien wel nóg fijner voor onze nieuwe collega’s. 

Om hen extra warm te verwelkomen zijn we dit jaar namelijk gestart met het Haystaq Buddy Programma. Onze nieuwe testtalenten worden gekoppeld aan een buddy die hen gedurende de eerste maanden helpt met alle mogelijke vragen die ze hebben. Bovendien is hun buddy dé aangewezen persoon om ze wegwijs te maken binnen Haystaq. 

Na twee maanden intensief samenwerken zijn onze – inmiddels niet meer zo nieuwe  – collega’s volledig klaargestoomd voor het echte werk. Haystaq zou Haystaq niet zijn zonder dit feestelijk af te sluiten met een uitgebreide lunch. Wegens corona was het helaas niet mogelijk om dit bij ons op locatie te doen. Bij de pakken neerzitten doen we niet, dus besloten we om te lunchen bij onze buren: Kasteel Maurick. En geloof ons, dat deed niets af aan de sfeer. 😉 Onze testers kunnen in ieder geval niet wachten om aan de slag te gaan en wij zien dan ook heel erg uit naar het moois wat zij allemaal voor onze klanten gaan doen! 

Wist je dat we altijd op zoek zijn naar nieuw talent? Bij Haystaq werk je binnen een dynamisch en jong bedrijf aan uitdagende opdrachten bij topklanten. Dus ben jij de topper op het gebied van testautomatisering die we zoeken? Plan een online meeting en wie weet zien we jou straks terug in ons Buddy Programma! PS: Je krijgt er ook de leukste collega’s van Nederland bij. 😉