De dagen worden korter en de temperatuur begint steeds verder te dalen. Dat, in combinatie met het feit dat iedereen nog steeds aan huis is gekluisterd, was voor ons reden genoeg om onze collega’s van Haystaq te verrassen met een winters pakket vol goodies om de naderende kou te trotseren!

 

Ons winterpakket – waar menig man, vrouw én kind jaloers op zouden zijn –
bestaat uit verschillende items om deze donkere dagen door te komen.
Zo hebben ze onder andere een heerlijk warme fleece deken gekregen.
Wel zo lekker op de wat frissere dagen. Daarnaast kunnen ze vanaf heden genieten van hun eigenste én unieke Haystaq-mok. En dat was niet alles! Wat dacht je bijvoorbeeld van een DIY-kit om zelf double choc muffins te bakken? Verder werd het Haystaq team verblijd met benodigdheden om warme chocolademelk met marshmallows en slagroom te maken. Voor de oplettende lezer; ja, we hebben onze collega’s overladen met chocola. Het maakt je immers vrolijk en je weet wat ze zeggen: vrolijke collega’s zijn gemotiveerde collega’s (echt waar, lees de onderzoeken er maar op na 😉).

Zonder gekkigheid, in deze tijden is het extra belangrijk om elkaar een hart onder de riem te steken. Laten we dat dan ook vooral blijven doen! En zeg nou zelf; wie wil er nu niet lekker comfortabel met een fleece deken op de bank zelfgebakken chocolademuffins eten onder het genot van warme chocolademelk mét marshmallows en slagroom? Precies, dat dachten wij ook 😉!