Geautomatiseerd testen van software

Vandaag de dag werken steeds meer producten met software en zijn deze verbonden met cloud-oplossingen en/of toepassingen van derden. Het grondig testen van software is daarom essentieel. Wordt het testen een te zware opgave, dan kan dit ondersteund worden door testautomatisering. Haystaq heeft alle kennis en tools in huis om de testkwaliteit te verbeteren en de kosten te optimaliseren.

De belangrijkste voordelen

1. Tijd

Nieuwe producten kunnen sneller worden weergegeven.

2. Geld

Er worden minder kosten gemaakt bij het testen.

3. Dekking

De test zijn eenvoudig te herhalen.

4. Kwaliteit

Het uitvoeren van systematische tests zorgt voor een verbeterde productkwaliteit.

Onze diensten

Het testen van software wordt steeds belangrijker, of deze zich nu in de cloud of op een server, desktop of mobiel apparaat bevindt. Haystaq is de juiste partner om jouw organisatie te ondersteunen bij het selecteren van een testmodule dat bij jouw behoeften past.

Bedrijven die zich bezighouden met het ontwikkelen van software bevinden zich meestal in diverse fases van de ontwikkeling of testcapaciteiten. Wil jij jouw test- of softwareontwikkelingsproces verbeteren, maar weet je niet hoe je dit het beste kunt aanpakken? Wij kunnen je adviseren op het gebied van het geautomatiseerd testen van software.

Weet je al precies wat er geautomatiseerd moet worden? In dat geval leveren wij een compleet testautomatiseringsproject. Hierin evalueren we de huidige status en definiëren en implementeren we het stappenplan van de testautomatisering.

Ben jij op zoek naar gepassioneerde en ervaren testers die jouw organisatie helpen bij testautomatisering? Wij staat voor je klaar. Neem gerust contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!