Experts in testautomatisering

Experts in

testautomatisering

Een testbedrijf vol passie dat zich heeft gespecialiseerd in het geautomatiseerd testen van software; dat is Haystaq! Ons gezellige en ambitieuze team is continue aan het groeien, zo ook onze expertise. Toch zijn wij van mening dat er niet zoiets bestaat als 'genoeg kennis'. Daarom zijn we bij Haystaq altijd op zoek naar enthousiast testtalent om ons team te versterken.

Ben jij een senior of een eager medior of een senior tester met de eerste ervaring op het gebied van testautomatisering? En wil je de volgende stap zetten? Dan komen we graag met jou in gesprek. Passen we bij elkaar en teken jij dit jaar nog een contract, dan krijg je een reischeque t.w.v. €1500! Zo kun je uitgerust aan je nieuwe testavontuur beginnen 😉

Vacature in de Spotlights:
Test Automation Engineer

Vacature in de Spotlights:

Test Automation Engineer

Ben jij onze nieuwe Test Automation Engineer? Wij zijn opzoek naar een ervaren senior of medior met een gezonde dosis ambitie. Jij denkt outside the box en kijkt verder dan je eigen schaduw. Als Test Automation Engineer ben je de spin in het web wat betreft het automatiseren. Of het nu gaat om het automatiseren van ketentesten, API testen of testgevallen voor mobile, jij weet wat er gedaan moet worden.

Bij voorkeur ben jij naast het automatiseren van functionele testen, ook bekend met mobile- of performancetesten. Uiteraard heb je adequate kennis van ICT in algemene zin en softwaretesten in het bijzonder. Daar naast ben je assertief, communicatief sterk, maar bovenal eerlijk en authentiek.

Enthousiast geworden? Bekijk de volledige vacature!

Wat bieden wij?

Competitief salaris

Wij bieden jou als toekomst collega een competitief salaris met een aantrekkelijke bonusregeling en een leaseauto.

Studiemogelijkheden

Bij Haystaq staat de mens centraal en daarom is jouw ontwikkeling onze prioriteit.

De leukste collega's van Nederland

Wij zijn uitgeroepen als een van de beste testbedrijven van Nederland, ook op het gebied van bedrijfscultuur/werksfeer!

Ja, ik ben jullie nieuwe collega!

Groeien doe je met elkaar. Kom jij samen met ons het succes van Haystaq uitbouwen?
We nodigen je graag uit voor een lekkere kop koffie, Bossche bol en een leuk gesprek!