De familie BBQ; voor het Haystaq team is dit een van de smakelijke evenementen om elk jaar opnieuw naar uit te kijken… tot het coronavirus roet in het eten (of in dit geval barbecue) gooide. Voor twee jaar lang betekende dit geen fysieke evenementen, dus geen gezellig samenzijn en dus óók geen familie BBQ.

Gelukkig gaan we de laatste paar maanden steeds een stapje verder vooruit, wat betekent dat er ook weer meer versoepelingen mogelijk zijn. En eindelijk was daar dan het verlossende antwoord: de barbecue kon doorgaan! Weliswaar op gepaste afstand, maar dat gegeven nemen we voor lief.

Zaterdag 12 juni was het zover. Samen met collega’s, partners én kinderen hebben we een heerlijke – letterlijk 😉 – middag gehad. Er was werkelijk van alles, zoals pulled pork, maar ook gegrilde groenten en een kaasplankje. Natuurlijk we er voor de liefhebber ook een klassieke hamburger.

Kortom, de familie BBQ was een enorm succes. Uiteraard was het eten fantastisch – shout-out naar BBQ@home.catering – maar het samenzijn met elkaars gezinnen was toch het hoogtepunt van de dag. Voor sommigen van ons is het nog steeds even uitbuiken, de rest kijkt al halsreikend uit naar volgend jaar!