Tosca training haystaq

 

Bij Haystaq merken we een sterke toename in het gebruik van Tosca. Zo zijn er steeds meer testers die daarom de behoefte hebben om, naast hun bestaande kennis, ook Tosca te leren. Ook degenen die al eerder met de tool hebben gewerkt, komen soms nog voor uitdagingen te staan. Aangezien Tosca een zeer uitgebreide tool is, zijn er veel testers die worstelen met het toepassen van de opties: wanneer gebruik je nou wat en wanneer is het effectief en hoe krijg je het snel up-and-running?

Gelukkig is het antwoord op al je vragen nabij. Wist je namelijk dat Haystaq Certified Tosca Trainer is? Nu er steeds meer versoepelingen mogelijk zijn, willen we deze zomer al starten met de trainingen, te beginnen op 14 juli. Het gaat om een driedaagse training Automation Specialist Level 1 waarbinnen de basisbeginselen van Tosca worden behandeld. Na afloop van de training ben je in staat om zelfstandig je eerste geautomatiseerde scripts in Tosca te maken. De kosten om aan deze training deel te nemen zijn € 1.495 per persoon.

Wil jij ook aan de slag met deze uitgebreide tool? Of wordt het hoog tijd om je basiskennis weer even op te frissen? Maak dan gebruik van deze unieke mogelijkheid en ga volledig voorbereid de laatste kwartalen van 2021 tegemoet! 😉