Portfolio | Consultancy

Onze Test Automation Architecten zijn stuk voor stuk breed inzetbaar. Naast de inzet binnen Delivery kunt u ze ook inzetten voor Consultancy:

  • Business Case Testautomatisering;
  • Toolselectie;
  • Testautomatisering Strategie;
  • Assessment Volwassenheid Testautomatisering.

 

Business Case Testautomatisering

Loont het om testautomatisering te implementeren? Veel klanten, hebben deze vraag aan Haystaq gesteld. Om de vraag betrouwbaar te beantwoorden, heeft Haystaq haar eigen rekenmodel ontwikkeld. Onze Test Automation Architecten helpen u graag het model voor uw organisatie in te vullen. Ook u weet dan binnen welke termijn de investering terug verdiend is.

 

Toolselectie

Volgens Haystaq is een tool slechts een hulpmiddel. Een belangrijk hulpmiddel, maar zeker geen doel op zich. Door samen de eisen die u aan een testtool stelt af te zetten in de tool selectie matrix van Haystaq, komen we samen tot een shortlist van tools.
Vervolgens gaan onze Test Automation Architecten samen met u aan de slag met de tools. Wat dit oplevert? Een tool die naadloos aansluit bij uw eisen en wensen!
Oh ja, Haystaq is partner van veel toolleveranciers. Evengoed stellen we ons neutraal op. Wij hebben geen voorkeur.

 

Testautomatisering Strategie

Op welk niveau binnen een architectuur implementeren we testautomatisering? Op GUI- of API-niveau? Of misschien wel op unit test niveau. Vaak blijkt het een combinatie te zijn. Onze Test Automation Architecten helpen u graag bij het definiëren en implementeren van de Testautomatisering Strategie. Deze strategie levert stabiele toekomstbestendige testautomatisering op. Voor Haystaq een must have om uw business continuïteit te kunnen waarborgen.

 

Assessment Volwassenheid Testautomatisering

Het implementeren van testautomatisering is niet eenvoudig. Het pakt altijd anders uit, dan initieel gepland. Onverwachte gebeurtenissen schoppen de plannen in de war. Door eerst een Assessment Volwassenheid Testautomatisering uit te voeren, gaat Haystaq proactief op zoek naar pijnpunten. Alhoewel we Agile zijn, willen we toch houvast en zekerheid. Deze pijnpunten zijn dan ook geen show stoppers. Wel nee, we nemen ze mee in de implementatie strategie en in de business case. Een voor een worden ze opgelost, zodat het uiteindelijke doel bereikt wordt.