Experts in testautomatisering

Wij zijn Haystaq, een jong en dynamisch bedrijf gespecialiseerd in testautomatisering. Samen met ons fantastische team, dat continue blijft groeien, hebben we alle expertise in huis. Toch groeien we graag nog even door en daarom zijn we op zoek naar jou! Een security tester met passie en uitgebreide ervaring in het automatisch testen van software. Met jouw kennis help je straks diverse bedrijven met veranderingen door middel van testautomatisering!

Het automatisch testen van software zou vragen kunnen oproepen bij onze klanten. Als op-en-top test-enthousiasteling ondersteun jij hen dan ook bij het bepalen van een teststrategie, de implementatie én de selectie van de beste tools. Bovendien sta je altijd voor ze klaar om ze gedurende het gehele proces te begeleiden.

Testautomatisering draagt bij aan de business continuïteit. De markintroductietijd kan immers worden verkort en de kwaliteit van de software gaat omhoog. Door dit voor onze klanten te bewerkstelligen kunnen we echt iets van waarde toevoegen. Is goed niet goed genoeg voor jou en ga je altijd een stapje verder om perfectie te bereiken? Mooi, dan beschik je over de echte Haystaq-mentaliteit. Verder vind je het natuurlijk ook belangrijk dat de automatisering van het testen stabiel, toekomstbestendig en schaalbaar is.

Samenwerken met
het Haystaq team

Maak je deel uit van het Haystaq team, dan is het goed om te weten dat onze klanten veel meer doen dan 'alleen het inhuren van een externe kracht'. We helpen bedrijven namelijk ook met:

  • Een business case opstellen
  • De inbedding in hun organisatie 
  • De selectie van de juiste tools
  • Het maken en automatiseren van scripts 

Als Security Tester bij Haystaq help je organisaties bij verandering, leer je de valkuilen die hierbij horen herkennen en is het vervolgen je taak om de klant hiertegen te beschermen. Je ondersteunt dus op elk gewenst niveau. Of het nu gaat om unittesten, acceptatietesten of performance testen, jij weet precies hoe je hiermee om moet gaan. Onze testen worden steden slimmer en hierdoor worden onze testcycli steeds nauwkeuriger. Hoe tof is het om daar deel van uit te maken?!

Word jij onze
nieuwe security tester?

Ben jij ook enthousiast en vol passie met je vak bezig te zijn? Dan pas je uitstekend in het team van Haystaq! Bij ons staat de mens centraal en dat zie je terug in onze open-huiskamer-sfeer.

We hebben een fijne bedrijfscultuur én bieden je volop de ruimte om je persoonlijk te blijven ontwikkelen. Daarbij komt nog een flinke dosis essentiële secundaire arbeidsvoorwaarden - ofwel bedrijfsuitjes - en voilà; Haystaq.

Zij jij het zitten om onderdeel uit te maken van zo'n leuke club en word jij warm van uitdagende opdrachten bij topklanten? Dat snappen wij als geen ander. Wie weet heb jij straks de leukste collega's van Nederland!

 

Ja, ik ben jullie nieuwe collega!