Experts in testautomatisering

Welkom bij Haystaq! Wij zijn een dynamisch en jong bedrijf met een passie voor én specialisatie in het geautomatiseerd testen van software. Ons topteam blijft continue groeien en zo hebben we alle expertise die we nodig hebben in huis. Ambitieus als we zijn, willen we toch nog even door blijven groeien en daarom zijn we op zoek naar jou! Want jij bent een enthousiaste tester met ervaring die zoekt naar een aansprekende en uitdagende software tester vacature. Bij deze kun je jouw zoektocht officieel staken: bij Haystaq vind je namelijk alles wat je wilt en meer. Wie weet ben jij wel een uitstekende Test Automation Engineer of Test Automation Architect!

Het automatiseren van software kan diverse vragen oproepen bij onze klanten. Gelukkig weet jij precies hoe het allemaal in elkaar steekt en help jij hen met plezier bij het bepalen van de juiste teststrategie, de implementatie en het selecteren van de beste tools ofwel het onderhoud van de huidige testautomatisering. Bovendien ben je altijd beschikbaar om hen tijdens het gehele proces te begeleiden.

Testautomatisering draagt onder meer bij aan het sneller doen van je business, het verkort de marktintroductie tijd (time-to-market) en het zorgt ervoor dat de kwaliteit van je software wordt verhoogd. Dit alles heeft weer een positieve invloed op de business continuïteit. Door onze klanten bij dit soort zaken te begeleiden, kunnen we een échte toegevoegde waarde leveren. Business continuïteit is immers een van de - misschien wel belangrijkste - elementen waar het allemaal om draait. Ga jij altijd voor het best mogelijke resultaat en vind je het belangrijk dat automatisch testen stabiel, schaalbaar en toekomstbestendig moet zijn? Mooi, dan beschik je over onze Haystaq-mentaliteit! Alleen op deze manier kunnen we de business continuïteit garanderen.

Samenwerken met
het Haystaq team

Ben jij een echte Haystaqer, weet dan dat je niet slechts een 'externe kracht' bent voor onze klanten. Je ondersteunt ze namelijk bij vele diverse zaken, zoals:

  • Een business case opstellen
  • De inbedding in hun organisatie 
  • De juiste tools selecteren
  • Scripts maken en automatiseren

Onze testtalenten hebben al velen verschillende organisaties mogen helpen met hun veranderingen. Door hun ervaring en expertise zijn ze op de hoogte van alle valkuilen en weten ze precies hoe ze onze klanten hiertegen kunnen beschermen. Hierdoor bieden we ondersteuning op elk gewenst niveau. Unittesten, acceptatietesten en performance testen, wij weten er wel raad mee. Daarnaast worden onze testen steeds slimmer en daardoor onze testcycli nauwkeuriger. Hoe gaaf zou het zijn om daar als Software Tester onderdeel van uit te maken?!

Word jij onze
nieuwe tester?

Ben jij ook zo graag elke dag gepassioneerd met je vak bezig? In dat geval pas je perfect in het Haystaq team! Onze medewerkers staan bij ons centraal en zo creëren we een open-huiskamer-sfeer binnen onze organisatie.

We hebben een prettige bedrijfscultuur waarbij de basis bestaat uit persoonlijke ontwikkeling en het onderling delen van kennis. Verder profiteer je als Haystaq team member van een flinke dosis essentieel secundaire arbeidsvoorwaarden, aka bedrijfsuitjes. Wel zo fijn natuurlijk.

Kun jij niet wachten om deel uit te maken van zo'n leuk team? Wil jij jouw bijdrage leveren aan uitdagende opdrachten bij topklanten? Dat snappen we maar al te goed. Reageer dan op onze software tester vacature en wie weet werk jij straks samen met de leukste collega's van Nederland!

 

Ja, ik ben jullie nieuwe collega!