Experts in testautomatisering

Welkom bij Haystaq, wij zijn dé toplocatie voor testtalent! We zijn niet alleen een jong en dynamisch bedrijf vol passie, maar zijn ook nog eens specialist in het geautomatiseerd testen van software. Ons team bestaat uit enthousiastelingen, barstens vol kennis van het vak. Hoewel we continue blijven groeien, zouden we geen Haystaq zijn zonder een beetje (lees heel veel) ambitie. Daarom zijn we op zoek naar iemand zoals jij! Jij bent een technisch tester met liefde voor het vak en weet alles - of bijna alles - over testautomatisering. Kom bij ons werken, deel jouw kennis en help diverse bedrijven op weg met het doorvoeren van veranderingen met behulp van testautomatisering!

Het kan voorkomen dat klanten veel vragen hebben over het automatiseren van software. Gelukkig weet jij als echt testtalent precies hoe je daarmee omgaat. Jij vindt het dan ook niet erg om klanten te ondersteunen bij het kiezen van een teststrategie, de implementatie en het selecteren van de juiste tooling. Daarnaast sta je tijdens het gehele proces klaar om ze te begeleiden.

Testautomatisering draagt bij aan de business continuïteit van een onderneming. Het helpt bijvoorbeeld bij het verkorten van de marktintroductie tijd. Bovendien zorgt het continue testen van de software ervoor dat de kwaliteit hiervan hoger is. Door onze klanten te helpen dit te realiseren, kunnen we écht iets van waarde toevoegen en dat is uiteindelijk waar je het voor doet. Zeker als jij over de Haystaq-mentaliteit beschikt! Zo is goed niet goed genoeg voor jou en doe je altijd nét dat ene stapje extra om het te perfectioneren. Daarnaast vind je het ook belangrijk dat testautomatisering stabiel, schaalbaar en toekomstbestendig is. Voldoe je aan deze eigenschappen, dan pas jij perfect in ons team!

Samenwerken met
het Haystaq team

Wil deel uitmaken van zo'n leuke, maar ook zeker professionele club als ons, weet dan dat onze klanten niet slechts 'een externe kracht inhuren'. Onze kracht is namelijk dat we ook hulp bieden bij:

  • Een business case opstellen
  • De inbedding in hun organisatie 
  • Het selecteren van de juiste tools
  • Scripts maken en automatiseren 

Kun jij niet wachten om het Haystaq team te versterken? Mooi, er staan namelijk top uitdagingen op jou te wachten! In jouw functie begeleid je bedrijven bij de implementatie van testautomatisering om zo veranderingen mogelijk te maken. Je leert hierbij herkennen welke valkuilen hierbij op de loer liggen en hoe je onze klanten hiertegen kunt beschermen. Kortom: je bent in staat om klanten te ondersteunen op elk gewenst niveau. Van unittesten en performance testen tot acceptatietesten, jij draait er je hand niet voor om. De intelligentie van onze testen wordt steeds hoger, wat betekent dat onze testcycli nauwkeuriger wordt. Hoe tof is het om daar elke dag opnieuw deel van uit te maken?!

Word jij onze nieuwe
Technisch Tester?

Haal jij ook zoveel voldoening uit je werk en ben je er vol passie mee bezig? Wij kennen dat gevoel als geen ander. Bij Haystaq stellen we de mens centraal in de organisatie en dat merk je onder meer aan onze open-huiskamer-sfeer.

We willen je uiteraard graag op je gemak stellen. Door onze bedrijfscultuur is dit gelukkig een eitje en voel je je direct thuis. Bovendien vinden we het van belang dat je voldoende de ruimte krijgt om jezelf te blijven ontwikkelen. Dit, in combinatie met een flinke dosis essentiële secundaire arbeidsvoorwaarden - ook wel bedrijfsuitjes genoemd - maakt Haystaq.

Zie jij jezelf als technisch tester bij ons werken en je bezighouden met uitdagende opdrachten bij topklanten? We maken graag kennis met je en wie weet heb jij straks de leukste collega's van Nederland!

 

Ja, ik ben jullie nieuwe collega!