Aan software en applicaties worden steeds meer en hogere eisen gesteld. De onderliggende programmatuur dient daarom ook uitvoerig getest te worden alvorens deze op de markt komt. De techtesters van Haystaq kunnen je hierbij helpen! Onze testers zorgen ervoor dat de software aan een uitgebreid praktijkonderzoek wordt onderworpen. Risico's die kunnen voorkomen bij toepassing worden hierdoor tijdig ontdekt. Daarnaast wordt niet alleen getest of alles vlekkeloos en doeltreffend verloopt, maar ook of de software aan alle andere voorwaarden voldoet. Voorbeelden hiervan zijn betrouwbaarheid, gebruiksgemak en veiligheid. Zo ben je ervan verzekerd dat jouw softwareprogramma of applicatie goed wordt ontvangen!

Techtesters werken kostenverlagend

Het is niet altijd voldoende om alleen de programmatuur te testen. Wanneer je software professioneel test, hoort daar bijvoorbeeld ook het herkennen, voorzien en oplossen van fouten bij die zouden kunnen voorkomen. Als je techtesters inschakelt, wordt naast dat de kwaliteit van de software en/of applicatie toeneemt ook het ontwikkelproces voortvarender. Een bedrijf dat regelmatig nieuwe producten op de markt brengt, weet dat het van belang is om al in het initiële traject mogelijke problemen snel op te merken. Zo worden de kosten in de ontwikkelfase flink verminderd. Door voortdurend te testen zorg je er namelijk voor dat er minder tijd besteed hoeft te worden aan het ontwerpen van de programmatuur.

Betrouwbaarder product dankzij testen

Techtesters inschakelen heeft nog meer positieve kanten. Het testen zorgt er dus voor dat er achteraf geen fouten in de software zitten die tegen hoge kosten opgelost moeten worden. Die euvels heb je immers al onderschept. Bovendien wek je vertrouwen op bij de eindgebruiker door te testen. Ga maar na: wanneer er uit de informatie die bij de verkoop is geleverd of er uit een advertentie blijkt dat het product is getest door een deskundige, zal dat autoriteit opwekken. In dit geval fungeert het testrapport als een soort kwaliteitskeurmerk. Het moge duidelijk zijn dat techtesters op meerdere vlakken een essentiële bijdrage leveren aan de ontwikkeling van je applicatie of softwareprogramma.

Onze diensten

Haystaq  is gespecialiseerd in testautomatisering en helpt bedrijven om de ontwikkeling van hun software te verbeteren. Ons team ondersteunt bij het selecteren van de beste strategie, het implementeren hiervan en het kiezen van de juiste tooling. Zo zorgt Haystaq ervoor dat bedrijven hun concurrenten altijd een stap voor blijven.

Vind je het moeilijker dan gedacht om ervaren en gepassioneerde techtesters te vinden die jouw bedrijf bij kunnen staan in testautomatisering? Bij Haystaq ben je aan het juiste adres. Neem contact op met ons team om te kijken wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen!