“Voel je thuis bij Haystaq”, daar gaan we voor! We vinden het belangrijk om betrokken te zijn bij onze collega’s, niet alleen als medewerkers, maar vooral ook als mens. Dit verdient zich terug in een prettige bedrijfscultuur, waar we zowel op professioneel als persoonlijk vlak het beste in elkaar naar boven kunnen halen.

Om dat te kunnen realiseren, doen we niet alleen op kantoor maar ook buiten werk om graag dingen samen. Zo zijn we dol op uitjes en dus zijn we in juni met het team naar Barcelona geweest. En wat een feest was dat! 

Sportief en enthousiast als we zijn, konden leuke activiteiten natuurlijk niet ontbreken. Zo hebben we het mooie Barcelona niet alleen te voet, maar ook al fietsend verkend. Wie ons een beetje kent, weet dat we dol zijn op lekker eten 😉 We hebben onze smaakpapillen dan ook zeker verwend met de culinaire hoogstandjes die de Spaanse stad te bieden had. 

Weer helemaal opgeladen én mooie herinneringen rijker, blikken we tijdens deze tropische temperaturen met plezier terug op een zeer geslaagd weekend weg met het team. We kunnen nu al niet wachten op ons volgende avontuur. 

Klinkt dit nou als iets wat jij ook wil? Dat komt goed uit! Bij Haystaq zijn we namelijk altijd op zoek naar nieuw testtalent. Kom dan eens langs voor een kop koffie. Wie weet werk jij straks samen met de leukste collega’s van Nederland aan uitdagende opdrachten voor topklanten. En dat wil toch iedereen. 😉