Experts in testautomatisering

Wij zijn Haystaq, dé experts in testautomatisering. Ons ambitieuze team is continue aan het groeien, waardoor de expertise ook aan het toenemen is. Toch bestaat er niet zoiets als 'genoeg kennis'. Ben jij de ideale Test Architect vol passie voor het vak? Dan zijn wij op zoek naar jou! Zie jij het zitten om aan de slag te gaan en bedrijven te helpen met hun veranderingen? 

Testautomatisering kan veel vragen met zich meebrengen. Daarom vindt jij het een uitdaging als echte test-enthousiastelling om klanten hierin te ondersteunen. Je helpt ze bijvoorbeeld bij het bepalen van een teststrategie, de implementatie en het selecteren van de juiste tools. Daarnaast zorg je voor de juiste begeleiding gedurende het hele traject en dat is voor jou geen enkel probleem!

Het heeft voor bedrijven meerdere voordelen om het testen van hun software te automatiseren. Het verkort bijvoorbeeld de marktintroductietijd (time-to-market) en het testen zorgt dat de software van hogere kwaliteit is. Als dat in orde is, dan kan vervolgens de business continuïteit weer gegarandeerd worden. Ga jij voor perfectie en moet het automatisch testen stabiel, toekomstbestendig en schaalbaar zijn? Dan heb jij een échte Haystaq-mentaliteit!

Ben jij onze nieuwe
Test Architect?

Ben jij onze Test Architect? Dan zit jij vol energie! Je denkt out of the box en kijkt verder dan je neus lang is. Wij hoeven je uiteraard niet te vertellen dat jij beschikt over bijna alle kennis van softwaretesten. Met jouw skills help jij onze klanten bij onder andere de implementatie van testautomatisering. Ook help je bij het automatiseren van de scripts.

Om toegevoegde waarde aan de klant te leveren, garanderen wij hun business continuïteit. Wij realiseren dit door hoogwaarde testautomatisering bij hen te implementeren. Daarnaast helpen wij bedrijven met het opstellen van business cases en het selecteren van de juiste tools. Stiekem zijn we de besten in ons vak! (Ja, dat mogen wij wel zeggen), wellicht een beetje eigenwijs, maar wel heel erg klantgericht. Bovendien hechten we ontzettend veel waarde aan ons team. We doen daarom veel dingen samen, delen onze kennis en ondernemen maandelijks leuke activiteiten.

 

 

Wat bieden wij?

Competitief salaris

Wij bieden jou als toekomst collega een competitief salaris met een aantrekkelijke bonusregeling en een leaseauto.

Studiemogelijkheden

Bij Haystaq staat de mens centraal en daarom is jouw ontwikkeling onze prioriteit.

De leukste collega's van Nederland

Samenwerken, leuke dingen doen en leuke dingen delen vinden we belangrijk!

Ja, ik ben jullie nieuwe collega!

Wil jij ook deel uitmaken van ons geweldige team? Laat dan van je horen en kom onze overheerlijke koffie eens proeven!