Experts in testautomatisering

Wij zijn Haystaq, dé experts in testautomatisering. Ons jonge en dynamische team is continue aan het groeien, waardoor we bakken met expertise in huis hebben. Toch bestaat er niet zoiets als 'genoeg kennis'. Daarom zijn we op zoek naar jou! Een Test Automation Architect vol passie voor het vak. Zie jij het zitten om dankzij het geautomatiseerd testen van software bedrijven op weg te helpen met hun veranderingen?

Testautomatisering kan veel verschillende vragen met zich meebrengen. Jij ziet het dan ook als jouw taak om als echte test-enthousiasteling onze klanten hierin te ondersteunen. Dit doe je door ze te helpen bij het bepalen van een teststrategie, de implementatie en het selecteren van de juiste tools. Daarnaast begeleidt je ze gedurende het hele traject en dat vind jij natuurlijk geen enkel probleem.

Voor bedrijven heeft het meerdere voordelen om hun het testen van hun software te automatiseren. Het helpt bijvoorbeeld om de marktintroductietijd (time-to-market) te verkorten en het testen zorgt dat de software van hogere kwaliteit is. Hierdoor kan vervolgens weer de business continuïteit gegarandeerd worden. Heb jij de echte Haystaq-mentaliteit, dan ga jij altijd voor perfectie en moet het automatisch testen stabiel, toekomstbestendig en schaalbaar zijn.

Ben jij onze nieuwe
Test Automation Architect?

Als Test Automation Architect zit jij vol energie en creativiteit. Je denkt out of the box en kijkt verder dan je neus lang is. Wij hoeven je natuurlijk niet te vertellen dat jij alle kennis in huis hebt van softwaretesten. Met deze skills help jij onze klanten met bij de implementatie van testautomatisering. Verder help je bij het automatiseren van de scripts.

We vinden het belangrijk om een toegevoegde waarde aan de klant te leveren. Dit doen we door hun business continuïteit te garanderen. Dit realiseren we door hoogwaarde testautomatisering bij hen te implementeren. Ook helpen we ze met het opstellen van business cases en de selectie van de juiste tools. Wij zijn de besten in ons vak (ja, dat mogen we zeggen), wellicht een klein beetje eigenwijs, maar vooral heel klantgericht. Bovendien hechten we veel waarde aan het team. Daarom doen we veel dingen samen, delen we onze kennis én ondernemen we maandelijks leuke dingen.

 

 

Wat bieden wij?

Competitief salaris

Wij bieden jou als toekomst collega een competitief salaris met een aantrekkelijke bonusregeling en een leaseauto.

Studiemogelijkheden

Bij Haystaq staat de mens centraal en daarom is jouw ontwikkeling onze prioriteit.

De leukste collega's van Nederland

Samenwerken, leuke dingen doen en leuke dingen delen vinden we belangrijk!

Ja, ik ben jullie nieuwe collega!

Wil jij ook deel uitmaken van ons geweldige team? Laat dan van je horen en kom onze overheerlijke koffie eens proeven!