Experts in testautomatisering

Welkom bij Haystaq, een jong een dynamisch bedrijf dat is gespecialiseerd in het automatiseren van het testen van software. Ons team is continue aan het groeien en daardoor hebben we al veel expertise in huis. Toch kun je nooit kennis genoeg hebben. Daarom zijn we op zoek naar jou! Een Test Automation Engineer met passie voor het vak. Zie je deze baan wel zitten, dan help jij dankzij testautomatisering straks ook verschillende bedrijven met veranderingen.

Testautomatisering kan veel vragen oproepen. Jij vind het dan ook geen probleem om als de test-enthousiasteling die je bent onze klanten een beetje op weg te helpen. Dit wil zeggen je hen ondersteunt bij het bepalen van een teststrategie, de implementatie en het kiezen van de juiste tools. Gedurende het hele proces zal jij de begeleiding bieden die ze nodig hebben, maar ook dat doe je met alle plezier.

Het geautomatiseerd testen van software heeft voor bedrijven meerdere voordelen. Zo helpt het onder andere om de marktintroductietijd te verkorten en zorgt het voor een hogere kwaliteit van de software, waardoor de business continuïteit gegarandeerd wordt. Beschik jij over de echte Haystaq-mentaliteit, dan is goed niet goed genoeg voor jou, streef je altijd naar perfectie en moet het automatisch testen stabiel, toekomstbestendig en schaalbaar zijn.

Ben jij onze nieuwe
Test Automation Engineer?

Als Test Automation Engineer ben jij een echte creatieveling. Out of the box denken is een tweede natuur en je bent het gewend om verder te kijken dan je eigen schaduw. Vanzelfsprekend weet jij alles van softwaretesten en sta jij ook je mannetje/vrouwtje als het gaat om ICT in algemene zin. Of het nu gaat om het automatiseren van ketentesten, API testen of testgevallen voor mobile, jij draait er je hand niet voor om. En dat is precies waarom we jou zoeken.

Bij Haystaq leveren we toegevoegden waarde voor onze klant door hun business continuïteit te garanderen. Dit doen we voornamelijk door hoogwaardige testautomatisering te implementeren. Verder helpen we onze klanten met het opstellen van een business case en het selecteren van de juiste tools. Wij zijn de besten in ons vak (ja, dat mogen we zeggen), misschien een tikje eigenwijs, maar vooral klantgericht. Daarnaast hechten we veel waarde aan het team. Daarom doen we veel dingen samen, delen we onze kennis én ondernemen we maandelijks leuke dingen.

 

 

Wat bieden wij?

Competitief salaris

Wij bieden jou als toekomst collega een competitief salaris met een aantrekkelijke bonusregeling en een leaseauto.

Studiemogelijkheden

Bij Haystaq staat de mens centraal en daarom is jouw ontwikkeling onze prioriteit.

De leukste collega's van Nederland

Samenwerken, leuke dingen doen en leuke dingen delen vinden we belangrijk!

Ja, ik ben jullie nieuwe collega!

Zie jij het al helemaal zitten om onderdeel uit te maken van ons leuke team? Laat dan van je horen en kom onze overheerlijke koffie eens proeven!