Experts in testautomatisering

Wij zijn Haystaq, een jong en dynamisch bedrijf met een passie voor testautomatisering. Ons team blijft continue groeien en daarmee groeit ook de kennis die we in huis hebben. Hoewel we hier natuurlijk erg blij mee zijn, vinden we altijd dat het beter kan. Daarom zijn we op zoek naar jou! Een enthousiaste testautomatiseerder die alles - of in ieder geval een hele hoop - weet over het geautomatiseerd testen van software.  Wie weet kun jij straks met jouw kennis verschillende bedrijven ondersteunen bij veranderingen middels automatisch testen!

Testautomatisering roept vaak veel vragen op bij onze klanten. Gelukkig is dat voor jou geen probleem en weet je als echt testtalent precies hoe je hiermee om moet gaan. Daarnaast help je klanten met het bepalen van een teststrategie, de implementatie die hierbij komt kijken en welke tools er het beste bij passen. Bovendien vind je het geen probleem om gedurende het hele proces te blijven begeleiden.

Het testen van software automatiseren heeft een positief effect op de business continuïteit. Niet zo gek, aangezien het de time to market verkort. Ook zorgt het automatisch testen ervoor dat de kwaliteit van de software hoger wordt. Dat wij dit voor onze klanten kunnen realiseren, is erg belangrijk. Op deze manier kunnen we namelijk écht iets van waarde toevoegen. En dat is natuurlijk iets wat iedereen wilt, zeker als jij beschikt over de Haystaq-mentaliteit. Vind je bijvoorbeeld goed niet goed genoeg en zet jij net dat stapje extra om te streven naar perfectie? En ben je het ermee eens dat geautomatiseerd testen zowel stabiel als schaalbaar en toekomstbestendig moet zijn? Gefeliciteerd, dan pas je perfect bij ons in het team!

Samenwerken met
het Haystaq team

Zie jij jezelf wel deel uitmaken van onze organisatie? Dan is het van belang dat je weet dat onze klanten niet alleen maar 'een externe kracht inhuren'. Zoals we hierboven al zeiden, we voegen echt waarde toe. Daarom bieden we ook hulp bij:

  • Het opstellen van een business
  • De inbedding in hun organisatie 
  • Een selectie maken van de best te gebruiken tools
  • Het maken en automatiseren van scripts

Krijg je al zin om bij ons aan de slag te gaan? Dat zou wel moeten, aangezien er top projecten op jou liggen te wachten! Je helpt bedrijven bij het implementeren van het geautomatiseerd testen van software en weet precies welke valkuilen er hierbij op de loer liggen. Uiteraard weet je precies hoe je onze klanten hiertegen kunt beschermen. Met andere woorden: voor jou is het geen probleem om onze klanten te begeleiden op elk gewenst niveau. Of je nu te maken krijgt met unittesten, performance testen of acceptatietesten, het gaat jou met gemak af. Onze testen worden steeds slimmer, met als gevolg dat onze testcycli ook nauwkeuriger worden. Wat ons betreft heel tof om hier dag in dag uit deel van uit te maken!

Word jij onze nieuwe
Testautomatiseerder?

Ben jij elke dag ook vol passie met je werk bezig? Wij in ieder geval wel! Daarnaast vinden we het belangrijk om bij ons de mens centraal te stellen in de organisatie en dat zie je onder andere terug in onze open-huiskamer-sfeer.

Hier komt natuurlijk bij dat we je graag op je gemak stellen. Gelukkig kan onze bedrijfscultuur hier aan bijdragen en voel je je meteen bij ons thuis. Je krijgt de ruimte om jezelf volop te blijven ontwikkelen én komt niets te kort wat betreft essentiële secundaire arbeidsvoorwaarden, lees bedrijfsuitjes. Dat is Haystaq.

Ben jij een testautomatiseerder en wil je je bezighouden met uitdagende opdrachten bij topklanten? Laten we dan kennismaken en wie weet heb jij straks de leukste collega's van Nederland!

 

Ja, ik ben jullie nieuwe collega!