De eisen die aan software en applicaties worden gesteld liggen tegenwoordig steeds hoger. Belangrijk dus dat de onderliggende programmatuur uitgebreid wordt getest voordar deze op de markt komt. Haystaq kan je hierbij helpen! Als testbedrijf gespecialiseerd in testautomatisering zorgen wij ervoor dat jouw software aan een grondig praktijkonderzoek wordt onderworpen. Zo voorkomen we bijhorende risico's. Daarnaast wordt er niet alleen getest of alles doeltreffend en vlekkeloos verloopt, maar wordt er ook gekeken of de software aan andere voorwaarden voldoet, zoals betrouwbaarheid, gebruiksgemak en veiligheid. Zo weet je zeker dat jouw applicatie of softwareprogramma goed wordt ontvangen!

Inschakelen van een testbedrijf werkt kostenverlagend

Alleen de programmatuur testen is in de meeste gevallen niet genoeg. Het voorzien, herkennen en oplossen van fouten die zouden kunnen voorkomen horen bijvoorbeeld ook bij het professioneel testen van software. Als je ervoor kiest om een testbedrijf in te schakelen, neemt niet alleen de kwaliteit van de applicatie en/of software toe, maar wordt het ontwikkelproces ook krachtiger. Elk bedrijf dat regelmatig nieuwe producten op de markt brengt, weet dat het van belang is om al in het initiële traject mogelijke problemen snel op te merken. De uitgaven in de ontwikkelfase worden hierdoor flink verminderd. Door continue te testen zorg je er namelijk voor dat er minder tijd besteed hoeft te worden aan het ontwerpen van de programmatuur. Dat is natuurlijk wel zo fijn.

Betrouwbaarder product dankzij uitgebreid testen

Het inzetten van een testbedrijf kent nog meer voordelen. Het testen zorgt er dus voor dat er achteraf niet tegen hoge kosten euvels in de software hoeven worden opgelost. Deze fouten heb je immers al onderschept. Bovendien wekt het testen van software ook vertrouwen bij de eindgebruiker. Bekijk het zo: wanneer er uit een advertentie of de bij de verkoop geleverde informatie blijkt dat het product is getest door een deskundige, een onafhankelijke partij, dan wekt dat autoriteit op. Het testrapport functioneert hier eigenlijk als een soort kwaliteitskeurmerk. Een testbedrijf levert in meerdere opzichten dus een bijdrage aan de ontwikkeling van jouw applicatie of softwareprogramma.

Onze diensten

Het team van Haystaq staat klaar om organisaties te helpen om de ontwikkeling van hun software te optimaliseren. Wij ondersteunen je bij het kiezen van de beste teststrategie, de implementatie hiervan en het selecteren van de juiste tooling. Op deze manier zorgen wij ervoor dat jij de concurrentie altijd een stap voor blijft.

Vind je het lastig om gepassioneerde en vooral ervaren testers te vinden die jouw bedrijf kunnen bijstaan in testautomatisering? Bij Haystaq zit je altijd goed. Neem contact op met ons team om te kijken wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen!