Experts in testautomatisering

Wij zijn Haystaq, een jong en dynamisch bedrijf vol passie met een specialisatie in het automatisch testen van software. Ons topteam blijft maar groeien en daardoor hebben we alle expertise in huis. Toch willen we, ambitieus als we zijn, nog even door groeien en daarom zijn we op zoek naar jou! Jij bent namelijk een gepassioneerde én ervaren tester die op zoek is naar een aansprekende vacature. Je kunt de zoektocht officieel staken, bij Haystaq hebben we alles waar jij naar verlangt en meer. Wie weet ben jij wel uitermate geschikt als Test Automation Engineer of Test Automation Architect!

Testautomatisering kan veel vragen met zich meebrengen. Jij begrijpt dit natuurlijk als geen ander en helpt onze klanten dan ook graag bij het bepalen van een geschikte teststrategie, de implementatie en het kiezen van de juiste tools ofwel het onderhouden van de huidige testautomatisering. Daarnaast sta je altijd klaar om hen gedurende het hele proces te begeleiden.

Het sneller doen van hun business, het verkorten van de marktintroductie tijd en een verhoogde softwarekwaliteit. Het zijn zomaar een aantal elementen waar testautomatisering aan kan bijdragen. Dit heeft vervolgens weer een positief effect op de business continuïteit. Door klanten hierbij te ondersteunen, kunnen we echt een toegevoegde waarde leveren. Business continuïteit is immers waar het allemaal om draait. Ben jij iemand voor wie goed niet goed genoeg is en belang hecht aan het feit dat automatisch testen stabiel, toekomstbestendig en schaalbaar moet zijn? Gefeliciteerd, dan beschik je over de Haystaq-mentaliteit! Alleen zo kun je de business continuïteit garanderen.

Samenwerken met
het Haystaq team

Maak je deel uit van Haystaq, dan is het goed om te weten dat je niet slechts als 'externe kracht' door onze klanten wordt ingehuurd. Je helpt ze namelijk onder meer met:

  • Het opstellen van een business case
  • De inbedding in hun organisatie 
  • Het selecteren van de juiste tools
  • Het maken en automatiseren van scripts

Onze testers hebben inmiddels al vele diverse bedrijven geholpen met verandering. Doordat zij op de hoogte zijn van alle valkuilen, weten zijn exact hoe ze onze klanten hiertegen kunnen beschermen. Op deze manier kunnen we ondersteuning bieden op elk gewenst niveau. Of het nu gaat om unittesten, acceptatietesten of performance testen, we kunnen het allemaal. Bovendien neemt de intelligentie van onze testen constant verder toe, waardoor onze testcycli steeds nauwkeuriger worden. Hoe tof is het om daar als Tester deel van uit te maken?!

Word jij onze
nieuwe tester?

Haal jij er ook zoveel voldoening uit om gepassioneerd met je vak bezig te zijn? Dan past je uitstekend in het team van Haystaq! Bij ons staat de mens centraal en daarmee creëren we een open-huiskamer-sfeer binnen onze organisatie.

Hierdoor hebben we een fijne bedrijfscultuur waar persoonlijke ontwikkeling en het onderling delen van kennis de basis vormen. Daarnaast profiteer je van een behoorlijke dosis (zeer) essentiële secundaire arbeidsvoorwaarden - lees bedrijfsuitjes - aan toe en voilà; Haystaq.

Zie jij het zitten om ook onderdeel uit te maken van zo'n leuk team en wil je uitdagende opdrachten uitvoeren bij topklanten? Dat begrijpen wij maar al te goed. Solliciteer daarom op onze vacature als Tester en wie weet heb jij straks de leukste collega's van Nederland!

 

Ja, ik ben jullie nieuwe collega!