Experts in testautomatisering

Welkom bij Haystaq, hét jonge en dynamische bedrijf vol passie dat zich heeft gespecialiseerd in het automatisch testen van software. Dankzij ons topteam, dat continue blijft groeien, beschikken we over alle expertise. Ambitieus als we zijn, groeien we graag nog even door en daarom willen we jou! Jij bent een gepassioneerde en ervaren software tester die op zoek is naar een vacature die écht aanspreekt. Say no more! Wij hebben alles waar jij naar verlangt en meer.

Het geautomatiseerd testen van software kan veel vragen met zich meebrengen. Als echte test-fanaat help jij onze klanten dan ook graag bij het bepalen van een teststrategie, de implementatie daarvan, het selecteren van de juiste tools of het onderhouden van de huidige testautomatisering. Bovendien sta je altijd paraat om tijdens het gehele proces te begeleiden.

Testautomatisering helpt klanten onder meer om hun business sneller te doen, de markintroductietijd te verkorten en de kwaliteit van hun software te verhogen. Dit draagt allemaal bij aan de business continuïteit. Door dit voor onze klanten te realiseren, leveren we echt een toegevoegde waarde. Streef jij altijd naar perfectie en vind je het van belang dat het automatisch testen stabiel, toekomstbestendig en schaalbaar is? Gefeliciteerd, dan beschik je over de Haystaq-mentaliteit! Alleen zo kun je de business continuïteit garanderen.

Samenwerken met
het Haystaq team

Wanneer je deel uitmaakt van ons team, dan is het belangrijk dat je weet dat onze klanten veel meer doen dan 'het inhuren van een externe kracht'. We helpen namelijk onder andere met:

  • Een business case opstellen
  • De inbedding in hun organisatie 
  • De juiste tools kiezen
  • Scripts maken en automatiseren 

Inmiddels hebben onze testers al diverse bedrijven geholpen met verandering. Zij zijn op de hoogte van alle valkuilen en weten hoe ze onze klanten hiertegen kunnen beschermen. Hierdoor kunnen ze ondersteuning bieden op elk gewenst niveau. Van unittesten tot acceptatietesten en performance testen, zij weten precies hiermee om te gaan. Daarbij neemt de intelligentie van onze testen constant toe en zo worden onze testcycli steeds nauwkeuriger. Hoe tof is het om daar als Software Tester deel van uit te maken?!

Word jij onze
nieuwe software tester?

Vind jij het ook zo fantastisch om gepassioneerd met je vak bezig te zijn? Dan pas je perfect in het Haystaq team! De mens staat bij ons centraal en zo creëren we een open-huiskamer-sfeer binnen onze organisatie.

Dit verdient zich terug in een fijne bedrijfscultuur waar persoonlijke ontwikkeling en het onderling delen van kennis de basis vormen. Voeg hier een behoorlijke dosis (zeer) essentiële secundaire arbeidsvoorwaarden - ofwel bedrijfsuitjes - aan toe en voilà; Haystaq.

Wil jij ook onderdeel uitmaken van zo'n leuke club en uitdagende opdrachten uitvoeren bij topklanten? Dat begrijpen wij maar al te goed. Solliciteer daarom op onze vacature als Software Tester en wie weet heb jij straks de leukste collega's van Nederland!

 

Ja, ik ben jullie nieuwe collega!