Experts in testautomatisering

Wij zijn Haystaq, een jong en dynamisch bedrijf gespecialiseerd in geautomatiseerd testen van software. Ons team blijft maar groeien en toch kunnen we altijd nog meer expertise gebruiken. Daarom zijn we op zoek naar jou! Een tester met passie en uitgebreide ervaring in testautomatisering. Wie weet help jij straks dankzij testautomatisering ook verschillende bedrijven met veranderingen.

Het geautomatiseerd testen van software kan diverse vragen met zich meebrengen. Daarom help jij als de test-enthousiasteling die je bent onze klanten graag bij het bepalen van een teststrategie, de implementatie én het kiezen van de juiste tooling. Het is voor jou dan ook geen punt om tijdens het gehele proces te begeleiden.

Testautomatisering helpt bedrijven onder meer om de markintroductietijd te verkorten en zorgt de kwaliteit van de software hoger wordt, zodat de business continuïteit gegarandeerd kan worden. Heb je de echte Haystaq-mentaliteit, dan streef je altijd naar perfectie en vind je het belangrijk dat het automatisch testen stabiel, toekomstbestendig en schaalbaar is.

Samenwerken met
het Haystaq team

Wil je deel uitmaken van het Haystaq team, weet dan dat de klant meer mag verwachten dan het 'alleen inhuren van een externe kracht'. We helpen bedrijven bijvoorbeeld ook met:

  • Het opstellen van de business case
  • De inbedding in hun organisatie 
  • Het kiezen van de juiste tools
  • Het maken en automatiseren van scripts 

Zie jij het zitten om bij ons tester te worden, dan help je straks verschillende bedrijven met verandering, leer je alle valkuilen die hierbij komen kijken kennen en zul je ze hiertegen beschermen. Dat betekent dat je kan ondersteunen op elk gewenst niveau. Of het nu gaat om unittesten, acceptatietesten of performance testen, jij kan het allemaal. Onze testen blijven groeien qua intelligentie en daardoor worden onze testcycli steeds nauwkeuriger. Hoe tof zou het zijn om daar deel van uit te maken?!

Word jij onze
nieuwe tester?

Vind jij het ook zo fantastisch om gepassioneerd met je vak bezig te zijn? Dan pas je perfect in het team van Haystaq! Bij ons staat de mens centraal en dat is wel terug te zien in de open-huiskamer-sfeer binnen onze organisatie.

Hierdoor ontstaat er een prettig bedrijfscultuur en is er de ruimte om je continue persoonlijk te ontwikkelen. Iets waar we dol op zijn. Voeg hier een flinke dosis secundaire arbeidsvoorwaarden - aka bedrijfsuitjes - aan toe en voilà; Haystaq.

Zie jij jezelf al onderdeel zijn van zo'n gezellige club met uitdagende opdrachten bij topklanten? Dat kunnen wij ons goed voorstellen. Wie weet heb jij straks wel de leukste collega's van Nederland!

 

Ja, ik ben jullie nieuwe collega!