Experts in testautomatisering

Welkom bij Haystaq, dé toplocatie voor testtalent! Wij zijn een jong, dynamisch bedrijf vol passie met een specialisatie in het geautomatiseerd testen van software. Ons team bestaat uit enthousiaste, maar zeker ook vakkundige testers, waardoor we allerlei expertises in huis hebben. Haystaq zou Haystaq niet zijn zonder ambitie en dus zijn we altijd op zoek naar nieuw talent. Jou bijvoorbeeld! Een testspecialist die ervan houdt om gepassioneerd met zijn vak bezig te zijn én uitgebreide ervaring heeft in testautomatisering. Wie weet help jij straks met jouw kennis diverse bedrijven met het doorvoeren van veranderingen middels automatisch testen van software!

Het geautomatiseerd testen van software kan bij onze klanten veel vragen met zich meebrengen. Gelukkig weet jij precies hoe je hiermee om moet gaan ondersteun je hen graag bij het kiezen van een teststrategie, de implementatie hiervan en het selecteren van de beste tools. Verder sta je altijd klaar om ze tijdens het hele proces te begeleiden.

Het toepassen van testautomatisering heeft een positieve invloed op de business continuïteit. De marktintroductietijd wordt verkort en door het testen en doorvoeren van wijzigingen gaat de kwaliteit van de software omhoog. Door dit voor onze klanten te realiseren, kunnen we écht waarde toevoegen. En dat wil toch iedereen? Beschik jij over de Haystaq-mentaliteit, dan ga jij altijd voor perfectie en vind je het uitermate belangrijk dat het automatiseren van testen stabiel, schaalbaar en zeker ook toekomstbestendig is.

Samenwerken met
het Haystaq team

Wanneer je deel uit maakt van het Haystaq team, weet dan onze klanten niet alleen maar 'een externe kracht' inhuren. Wij ondersteunen bedrijven namelijk ook met:

  • Het opstellen van een business case
  • De inbedding in hun organisatie 
  • Een selectie maken van de juiste tools
  • Scripts maken en automatiseren 

Kom jij Haystaq versterken, dan begeleid je organisaties bij veranderingen, leer je valkuilen die hierbij kunnen voorkomen te herkennen en kun je in de toekomst klanten hiertegen beschermen. Met andere woorden: je kunt ondersteunen op elk gewenst niveau. Van unittesten en acceptatietesten tot performance testen, jij draait er je hand niet voor om. De testen die we uitvoeren worden steeds intelligenter, waardoor onze testcycli steeds nauwkeuriger worden. Wat ons betreft echt een feestje om daar deel van uit te mogen maken!

Word jij onze nieuwe
testspecialist?

Vind jij het ook heerlijk om elke dag opnieuw vol passie met je vak bezig te zijn? Gefeliciteerd, in dat geval pas je perfect bij ons! We zetten de mens graag centraal in onze organisatie en dat is duidelijk terug te zien in onze open-huiskamer-sfeer.

Door onze bedrijfscultuur voel je je direct thuis én je krijgt bij ons volop de ruimte om je op persoonlijk vlak te blijven ontwikkelen. Dit gaat uiteraard gepaard met een gezonde dosis essentiële secundaire arbeidsvoorwaarden - in de vorm van bedrijfsuitjes - en voilà; Haystaq.

Zie jij het al helemaal zitten om onderdeel uit te maken van onze leuke club en ben je klaar voor uitdagende opdrachten bij topklanten? Geef ons een belletje en plan een afspraak! Wie weet heb jij straks de leukste collega's van Nederland!

 

Ja, ik ben jullie nieuwe collega!