TOSCA training door Haystaq

Binnen de levenscyclus van softwareontwikkeling is constant testen een kritiek proces. Toevallig is dat testen precies onze taak. Haystaq heeft veel kennis in huis over Tricentis’ tool TOSCA. Deze tool gebruiken we om end-to-end testen te automatiseren. TOSCA heeft veel diverse opties, waardoor het ingewikkeld kan zijn om het effectief in te zetten. Het team van Haystaq bestaat uit zeer ervaren én gepassioneerde tester die graag helpen bij de implementatie van TOSCA vanaf het eerste begin. Dat maakt het wel zo gemakkelijk. En dat is niet alles. We bieden niet alleen hulp bij de architectuur en implementatie van de tool, maar zijn inmiddels ook gekwalificeerd om zelf trainingen van Tricentis te verzorgen! Dit betekent geen gedoe meer met verschillende partners, want bij Haystaq zit je in één keer goed.

TOSCA draait om model-based en risk-based testing. Door model-based testing worden technische aspecten van het systeem los opgeslagen en pas weer samengevoegd tijdens de testuitvoering. Dit maakt het makkelijker om tussendoor aanpassingen te maken. Risk-based testen maakt het mogelijk eenvoudig te zien wat de afdekking is van de risico’s. Onze testers kunnen deze elementen stapsgewijs implementeren. Hierdoor zijn bedrijven in staat om ongekende automatiseringspercentages te behalen en kunnen de bedrijfsrisico’s op hetzelfde moment maximaal worden ingedekt. Daarnaast biedt Tricentis een model-based test automation (MBTA), zodat ook testers met minder ervaring automatiseringsexperts kunnen worden. En daar houden we van!

Wil je weten wat Haystaq voor jou kan betekenen op het gebied van Tricentis’ Tosca? Kom gerust eens bij ons langs of plan een online meeting!

Ja, ik wil een meeting plannen!