trainingen

Onze open rooster trainingen worden door onze partner Improve-QS verzorgd. Het track record van Improve-QS in deze is indrukwekkend en als Haystaq zijn we trots op deze samenwerking. Al jaren is Improve-QS toonaangevend in het verzorgen van trainingen op het gebied van TMap, ISTQB, Mobile Testing, Agile en Context Driven Testing.

Improve-QS heeft goed gekwalificeerde docenten die stuk voor stuk geaccrediteerd zijn om trainingen te mogen verzorgen. De open rooster trainingen die we via Improve-QS aanbieden hebben betrekking op ISTQB, TMap, Context Driven Testing, Agile, Mobile Testing en natuurlijk Testautomatisering.

Dus als ook u de testkennis wilt uitbreiden, schrijf je dan snel in voor één van onze cursussen.

ISTQB

Als ook u mee wilt tellen als een echte test professional, dan is een ISTQB certificering een “must have”. Dus aarzel niet en schrijf u in voor één van onze ISTQB trainingen.

TMap Next®

TMap® en daarna TMap Next® hebben zowel nationaal als internationaal er voor gezorgd dat software testen zich heeft ontwikkekd tot een volwassen vakgebied. Een opleiding in TMap Next® is daarom nog steeds van grote waarde voor iedere test specialist.

Agile

Agile is niet meer weg te denken in hedendaagse softwareontwikkeling. Ook als test engineer ben je vaak onderdeel van een Scrum team. Onze Agile cursussen zijn het perfecte hulpmiddel om je weg te vinden in een Agile omgeving.

Context Driven Testing

Ben je meer pragmatisch in plaats van proces gedreven? Vind je dat je alleen die dingen moet doen waarvan de toegevoegde waarde door iedereen onderkend wordt? Dan is Context Driven Testing echt iets voor jou!

Testautomatisering

Testautomatisering staat overal hoog op de agenda. Door het volgen van onze cursussen wordt de kennis van testautomatisering verhoogd. Schrijf u daarom in voor één van de cursussen.

Mobile Testing

De wereld is mobile! Maar hoe gaan we alle mobile devices nu op de juiste manier testen? Onze cursus Mobile Testing geeft antwoord op deze vraag, zodat ook u bij de tijd blijft.