Een spoedige reis met Haystaq

Omdat we bij Haystaq werken met ingewikkelde materie snappen we dat een aantal werkzaamheden wat extra uitleg nodig hebben, onze vier belangrijkste onderwerpen hebben we hieronder extra toegelicht. Nog vragen? We zitten voor je klaar! 

Werkwijze Haystaq

Delivery

Onze dienstverlening gaat verder dan het leveren van consultants tegen een eerlijk tarief. Samen met jullie bepalen we hoe we het beste kunnen ondersteunen: Dit kan bijvoorbeeld door advies en de levering van een architect. Op basis van onze jarenlange ervaring en een Agile aanpak kunnen we snel & effectief handelen. Zo kunnen we de beste oplossing voor jullie bedrijf implementeren. Meer lezen over onze werkwijze? Dat kan hier. 

Kennis delen

Om goede kennis te kunnen delen heb je vooral veel kennis en ervaring nodig. Dankzij ons team met specialisten, die allemaal andere specialiteiten en ervaringen hebben, beschikken we intern over een uitgebreide basiskennis. Deze kennis bij 1 persoon houden heeft geen zin, om echt een meerwaarde aan onze klanten te kunnen bieden is het belangrijk dat we deze kennis ook onderling met elkaar delen. 

Om het delen van kennis te stimuleren organiseren we competence avonden & competence dagen waarin niet alleen het delen van kennis centraal staat maar waar we ook nieuwe tooling uitproberen & onze ervaring bij klanten delen. Deze ervaringen bij klanten leren onze consultants op een andere manier naar een casus kijken, door ook eens via een andere invalshoek te kijken kan de consultant zijn eigen handelen vergelijken en hier leering uit halen.

Belangrijk om hieraan toe te voegen dat alleen een formele setting niet de lading dekt, onze informele activiteiten leggen de lat laag om samen met elkaar te connecten. Tijdens informele meetings, zoals het jaarlijkse teamuitje, funmeetings en de jaarlijkse BBQ’s leren we elkaar beter kennen en delen we uiteraard ook kennis uit, het voordeel hiervan is dat we elkaar makkelijker weten te vinden tijdens het werk.

Consultancy

Onze consultants zijn stuk voor stuk ervaren specialisten met een brede kennis binnen het werkveld. Omdat de implementatie van testautomatisering voor veel bedrijven nou niet een dagelijkse bezigheid is zijn onze consultants een waardevolle toevoeging aan de projecten bij onze opdrachtgevers. Zo helpen ze bij het opzetten van een teststrategie, helpen ze inzicht geven of het slim is om wel of juist niet te kiezen voor testautomatisering, geven ze antwoord op vragen zoals: welke tool, welke applicaties eerst & hoe kan ik de verandering die nodig is om een beter product neer te zetten tot stand brengen? Onze consultants helpen je verder.

TAAS

We helpen niet alleen met onze consultants, we kunnen ook de volledige testautomatisering uit handen nemen! Wij verzorgen de infrastructuur, hebben de specialisten en kunnen de testautomatisering uitvoeren. We kunnen de testen eenmalig uitvoeren maar ook binnen een cyclus herhalen om te zorgen dat de software blijft functioneren tegen de gewenste performance. Na elke test komen wij met een rapportage waarmee de software verbeterd kan worden. Dit alles doen wij tegen heldere, transparante en eerlijke tarieven die vooraf bekend zijn, zo kom je nooit voor verassingen te staan. Dankzij ons grote team specialisten kunnen we snel schakelen, vooral omdat we alle kennis in huis hebben.