haystaq uitje volendam

 

Beetje bij beetje mogen we steeds meer. En daar worden wij Haystaqers erg blij van. Dus hebben we onze collega’s geïnstrueerd hun koffers onder het stof vandaan te halen en hun goede humeur in te pakken om vervolgens met zijn allen naar Middenbeemster te vertrekken. Daar hebben we een oer-Hollands weekend gehad, vol traditionele trapgevels, hangbruggetjes, weilanden zover het oog reikt en – uiteraard – de welbekende molens.

Naast dat we volop hebben genoten van het heerlijke eten dat de Beemster streek rijk is, hebben we ook flink wat activiteiten ondernomen. Zo hebben we middels een speurtocht door Volendam alle mooie plekjes ontdekt van dit oude vissersdorpje. Daarnaast hebben we een bezoek gebracht aan hét culinaire visitekaartje van het dorp, Palingrokerij Smit-Bokkum. Hier worden de palingen nog volgens de oude traditie gerookt. Een lunch op locatie kon logischerwijs niet ontbreken. Het is een echte aanrader, zo zacht hebben we ze nooit eerder gegeten. En je weet wat ze zeggen; afsluiten met zoet! Dus zijn we nog maar even langs de stroopwafelbakkerij geweest. Ook heerlijk. Een bezoek aan Volendam was natuurlijk niet compleet zonder foto en dus moeten we eraan geloven… 😉

We hebben de dag afgesloten met een kort bezoek aan Hoorn, om de volgende dag weer fris en fruitig te verschijnen op de rondvaartboot van Alkmaar. Tijdens deze boottocht hebben we mogen kennismaken met de prachtige binnenstad en rijke historie van de bekende kaasstad. 

Na een heel Hollands weekend, inclusief Hollands weer met afwisselend wolken en zon, was het tijd om naar huis te gaan. Opgeladen voor een nieuwe werkweek én heel wat leuke herinneringen rijker! 

Wil jij nou ook bij zo’n leuke club horen? Dat kan! Bij Haystaq zijn we altijd op zoek naar nieuw, enthousiast testtalent. Ben jij degene die we zoeken, bel ons dan voor een lekkere kop koffie. Wie weet werk jij straks samen met de leukste collega’s van Nederland aan uitdagende opdrachten voor topklanten. En dat wil toch iedereen. 😉